В новините
 
08.10.2010 22:21   Новината е видяна 10505 пъти
На лов за диви патки и ... оп! бихме май Уелс!
Започнат ли интересни истории по медиите, намесят ли проф. Чобанов, Снежина Маджарова, братя Диневи и дериватите им, настанало е време за плакати. Партиите започнаха да подхвърлят на "медиите" хапки с червен и черен хайвер, леко закръглени и нисички, или с елечета.  Ето какво се случи днес:
В Бургас започна ловния сезон на дивите патки. Покрайнего взеха да гърмят предизборно и по дивите зайци и паламуда. Искат оставката на шефката на общински съвет,  за която плъзнаха различни слухове. Братята продавали (според Черноморски фар) БСУ на Петя Славова, тя не го щяла. Марина Диневи - "запечатана" - Проверката на РДНСК е установила, че пристанището, ведно с всички обслужващи постройки – хотел, заведения, плувни басейни няма разрешение за ползване.
Това е положението - иначе партиите вече се стягат за избори, само не се знае кой коя медия е капарирал. :)) Очаквайте интересна разработка за Уеб базираните пийпълметрични техники.







Ключови думи: Бургас, политика, избори,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |