В новините
 
02.09.2010 11:03   Новината е видяна 4454 пъти
PR лидери от 5 континента на годишна среща на ICCO в София

Представители на най-големите PR асоциации ще се срещнат на 4 и 5 ноември в София. Поводът е  годишното събрание на борда на ICCO /International Communications Consultancy Organisation/, което ще се проведе за първи път в България по покана Българска асоциация на PR агенциите (БАПРА).

На срещата ще присъстват авторитетни PR експерти от цял свят - Европа, Африка, Азия, Америка и Австралия.

“За мен и колегите ми от БАПРА е чест да бъдем домакин на годишната среща на ICCO„ – коментира Максим Бехар, председател на БАПРА. „Това е огромно признание за нас като организация и добър шанс за PR бизнеса в България. Привличането на чуждестранни PR специалисти в лицето на борда на ICCO е една възможност за всички нас да сверим часовниците си и да стимулираме развитието на PR пазара у нас“ – допълва Бехар, единствения представител от България в борда на ICCO.

През месец май тази година в Барселона Максим Бехар се пребори София да бъде домакин на срещата в конкуренция с няколко големи европейски града между които Истанбул, Лисабон и Копенхаген.

ICCO  е най-голямата международна консултантска организация, която обединява 1400 PR агенции от 28 страни в целия свят около единни стандарти за качество и етика в PR бизнеса. Членовете на ICCO работят заедно за повишаване на стандартите за качество в бранша, налагане на етични въпроси, възможност професионалните  PR практици да се консултират помежду си и да споделят знания. Членовете на ICCO имат възможност да се срещнат лично два пъти годишно на заседанията на съвета, а на всеки две години се осъществява ICCO Global - срещата на борда на организацията.

За БАПРА:

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. като представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 9 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги. БАПРА е пълноправен член на ICCO от 2005 година.




Ключови думи: PR асоциации, ICCO, International Communications Consultancy Organisation, Българска асоциация на PR агенциите, БАПРА,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |