В новините
 
22.08.2010 16:04   Новината е видяна 4927 пъти
Характерни престъпления 21-22 август
На 20/21.08.т.г., чрез демонтиране на модул от оградна мрежа и взломяване на прозорец от алуминиева дограма, е проникнато в административната част на частна фирма, намираща се на 9-ти километър край Бургас. След взломяване на вратите на шест от стаите, е извършена кражба на метална каса, съдържаща фирмени документи и сумата от 4 600 лв. От незаключено чекмедже в счетоводството са взети още 280 лева, а от гардероб в стаята на управителя е открадната метална кутия, съдържаща сумата от 900 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
    На 20.08.т.г. около 15.00 ч. на плажа срещу хотел «Нептун бийч» в Слънчев бряг е извършена кражба на оставена без надзор раница, собственост на 42 годишна руска  туристка, съдържаща : мобилен телефон, 3 кредитни карти, около 400 лв., 35 евро, 1 000 щатски долара, 15 000 рубли, фотоапарат и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 20/21.08.т.г., чрез счупване стъклото на задната дясна врата е проникнато в купето на л.а. «Субару», с варненска регистрация, паркиран на ул. «Оборище» в Бургас, откъдето е извършена кражба на мъжка чанта, съдържаща сумата от 1 000 лв. и дамски златни бижута - около 100 гр.,  съхранявана под шофьорската седалка. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 21/22.08.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ на входната врата е проникнато в апартамент, намиращ се в хотел в Несебър, обитаван от 50 годишен българин. Чрез взломяване на метална каса, съхранявана в апартамента е извършена кражба на крупна сума пари в български левове, сумата от 4 500 евро, 2 500 щатски долара / оборотни пари на заведение в Несебър/ и златни накити, чийто грамаж е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.






Ключови думи: взломяване, кражба, метална каса, Районно управление, Полиция,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |