В новините
 
03.08.2010 06:55   Новината е видяна 5144 пъти
Дръм енд бейс диджей номер 1 за първи път в България

За трета поредна година Spirit of Burgas се довери на HMSU букинг преценката при изготвянето и организирането на нощната програма за първата вечер от фестивала. През последните две години дръм енд бейс нощта се превърна в едно перфектно продължение на вечерната селекция от гости, като и тази артистите отново са съобразени по начин, който да допълни главната сцена в петъчната вечер. След като във времевия пояс от 19:00ч. до 01:00ч. ще имаме уникалната възможност да чуем имена като Apolo 440 и The Prodigy, веднага след това на сцената ще излезе безспорно най-популярният дръм енд бейс диджей Andy C с неговия персонален MC – GQ. В това няма нищо странно предвид факта, че за последните няколко години The Prodigy показаха безусловната си подкрепа към дръм енд бейс музиката, издавайки ремикси на Pendulum, Noisia, Subfocus и Chase and Status. Именно последните две имена имат ексклузивни договори за продукцията си с лейбъла RAM Records, собственик на който е Andy C. Този факт само затвърждава добрите отношения между артистите и предразполага фаталният петък 13ти да се превърне в едно невиждано и нечувано пътешествие из историята на електронната музика и синкопираните бийтове.

Неизменна част от музикалното пътешествие за феновете ще бъде и Beck’s - основен партньор на Spirit of Burgas. Благодарение на немска марка бира номер едно, част от феновете ще имат възможността да видят Аndy C, както и всички останали артисти, като спечелят билет, предоставен от Beck’s. Чрез специална промоция до края на м. юли брандът раздава награди, една от които е билет и за трите фестивални вечери. Подробностите за начина, по който феновете могат да ги спечелят, са на www.becks.bg.
Ако желаете да присъствате само на шоуто на DJ ANDY C и MC GQ, може да платите отделен билет на стойност 25 лв. Този билет важи само за времето след 00,30ч. в нощта на 13 срещу 14 август.


Станете част от изживяването SPIRIT of Burgas 2010!
Билети за фестивала:
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:
Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Вече можете да принтирате билета си чрез услугата “Print@Home”, където и да сте по света. 

Контакти:
Анастасия Манлихерова (Връзки с медиите – национално ниво)
anastasiamanliher@gmail.com
+359 898 593 555

Nikki @ Global Publicity (UK & International PR)
nikki@globalpublicity.co.uk
+44 7957 434517


Ключови думи: Spirit of Burgas, дръм енд бейс, burgas, bourgas, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |