В новините
 
20.12.2009 15:19   Новината е видяна 12452 пъти
Вечер на мамбото в Sofia Live Club със световноизвестен латино джаз изпълнител

На 21 януари Sofia Live Club отваря врати за почитателите на латиноамериканския модерен джаз. За една вечер столичната сцена ще се превърне в „дом на мамбото”, пресътворявайки духа и атмосферата на нюйоркския клуб The Palladium („Палейдиъм”). В средата на миналия век клубът е едно от най-популярнигте и престижни места в Ню Йорк благодарение на „великите трима”: Тито Пуенте, Тито Родригез и Мачито. В онези дни няма DJ-и, които да запълват с музика времето между изпълненията на групите, а „големите трима” си спечелват невероятна слава, защото от всяко свое мамбо изпълнение правят хит. 

Специално за концерта “Mambo Night” в Sofia Live Club пристига едно от най-уважаваните и известни имена в латиноамериканската музика - Herman Olivera (Ерман Оливера), пял и записвал със самия Тито Пуенте. През май месец тази година Ерман Оливера заедно с Франки Моралес (Frankie Morales), Калин Вельов и група TUMBAITO се превъплътиха в образите на „великите трима” – Мачито (Machito), Тито Родригес (Tito Rodriquez) и Тито Пуенте (Tito Puente). Тогава в рамките на 5-ия БГ Фанта Салса Фестивал холандският хореограф Ерик Лалта поднесе на софийската публика спектакъла „Mambo Night”, а тримата изпълнители подариха музиката си сред декорите на The Palladium.

Вечерта на 21 януари посетителите на Sofia Live Club отново ще се пренесат в далечната 1950-та, когато гангстерските войни са ежедневие и не учудват никого. Само че в столичния „Палейдиъм” войната ще бъде по-различна, наречена „мамбо”. Заедно с Калин Вельов и група TUMBAITO Ерман Оливера ще зарадва българската публика с двучасов концерт с най-популярните и обичани латино джаз парчета в стила на мамбото. Начален час на концерта – 22:00 часа, цена на билетите: предварителни продажби - 22 лева, 25 лева - на място. 
Ключови думи: ито Пуенте, Тито Родригез, Мачито,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |