В новините
 
20.11.2009 13:04   Новината е видяна 4207 пъти
Зам.-министър Костов ще участва в подписването на тристранно Споразумение с „Кроношпан България” ЕООД в гр. Бургас
На 21 ноември 2009 г., от 10:00 часа, зам.-министърът на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов, инж. Бисер Дачев, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите и Николай Банков и Радован Цаха, управители на „Кроношпан България” ще подпишат тристранно Споразумение за сътрудничество и обмен на информация. Събитието ще се състои в залата на „Кроношпан България” ЕООД, гр. Бургас.

     Целта на Споразумението, което ще се подпише между МЗХ, ИАГ и „Кроношпан България” е да бъдат регламентирани редът и начинът за осъществяване на ползотворно сътрудничество между заинтересованите страни за постигане на устойчиво и природосъобразно ползване на дървесината от българската гора. С него ще се регламентира и използването на дървесина за производствените нужди на „Кроношпан” с доказан законен произход.

     Фирма „Кроношпан” е създадена през 1897 г. в Австрия и има 26 завода в 24 страни за производство на плочести материали от дървесина. Тя стъпва на българския пазар преди 12 година и днес вече има  2 завода и 1 логистичен център, с което доказва, че е утвърдено име в сектора. 




Ключови думи: тристранно Споразумение, Кроношпан България,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |