В новините
 
31.10.2009 09:08   Новината е видяна 6214 пъти
Отличиха 55 бургаски учители за празника на народните будители

 55 бургаски учители бяха удостоени със специално отличие от кмета на града Димитър Николов на тържествена церемония в Община Бургас по повод Деня на будителите. Почетната грамота се връчва за втора поредна година и се присъжда за активна дейност по опазване и развитие на националните духовни и образователни традиции, както и за постижения в международни състезания и олимпиади.
„Радвам се, че мога да поздравя в аванс всички бургаски преподаватели с един от най-хубавите български празници – Деня на будителите. Заедно с това искам да ви благодаря за старанието и търпението, което полагате в името на образованието в своята ежедневна работа”, заяви кметът Николов.
В тържеството взеха участие още  зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева, зам.-областният управител  Златина Дукова и директорът на Регионалния  инспекторат по образование Таня Борисова.
Отличените  преподаватели са от общински училища и детски градини, а номинациите им бяха предложени от техни колеги в заседания на педагогическите съвети в съответното образователно заведение.
В началото на церемонията всички присъстващи  бяха поздравени с великолепните  изпълнения на ученици от НУМСИ „Проф. П. Владигеров” – гр. Бургас. 




Ключови думи: бургаски, Ден на будителите, преподаватели, образование, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |