В новините
 
30.10.2009 11:28   Новината е видяна 6335 пъти
Новоразкрити престъпления
На 29.10.т.г. служители от Районно управление на МВР Камено съвместно със служители от Районно управление на МВР Средец са установили извършителите на кражбата на медни проводници от електропреносната мрежа от пет междустълбия в с. Русокастро, общ. Камено, осъществена на 15.10.т.г. - това са : 17 год. М.Б. от с. Дебелт, 30 год. М.П. от с. Дебелт, криминално проявен и 36 год. Я.Й. от с. Дебелт, в момента изтърпяващ присъда лишаване от свобода в затвора - Бургас / по време на извършване на кражбата е бил в отпуск/. Лицата са направили пълни самопризнания, като откраднатите медни проводници са намерени и иззети. Работата по случая продължава.

На 29.10.т.г. служители от Районно управление на МВР Несебър са установили извършителят на кражбата на две охранителни камери, монтирани на «Яхтено пристанище» - Несебър, собственост на 35 годишен мъж - това е : 22 годишния И.Г. от с. Малина, общ. Средец. Откраднатите камери са намерени в автомобила, управляван от И.Г., като са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по изясняване на случая продължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.

На 29.10.т.г. служители от Районно управление на МВР Несебър са установили извършителите на кражбата на : радиокасетофон и три фазни удължители / общо 83 метра/ от частен дом, намиращ се в с. Оризаре - това са : 16 год. С.Р., 14 год. Т.К., 12 год. С.И. и 11 годишния му брат Д.И., всички от същото село. Вещите - предмет на престъплението са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по изясняване на престъпната дейност на групата продължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.

На 28.10.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на кражбата на дамска чанта, собственост на 36 годишна бургазлийка - това са : 22 год. В.А. от Бургас и 22 год. Ж.Т. от Карнобат. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

На 29.10.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителят на кражбата на циркулярен трион от складово помещение, намиращо се в Северната промишлена зона до «Яйцекоопа» - това е : 50 годишния Р.Д., криминално проявен, от Бургас. Вещта - предмет на каржбата е установена, а Р.Д. задържан във Второ Районно управление на МВР - Бургас за срок от 24 ч.

На 29.10.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителят на кражбата на чифт маратонки на стойност 109 лв. от магазин «Метро» - това е : 23 год. М.М. от Бургас, който е направил пълни самопризнания и е предал отнетата вещ. Работата по случая продължава.

Малко нови престъпления - за цвят

На 29.10.т.г., чрез счупване патрона на вратата е проникнато в складово помещение на частна фирма на ул. «Морска» в Бургас, откъдето от метална касета е извършена кражба на сумата от 3 500 лева. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.       На 29.10.т.г. в Районно управление на МВР - Царево е получено съобщение от 44 годишен мъж от Приморско, за това че на същата дата с бяла алкидна блажна боя е бил залят личния му  джип марка «Митцубуши Паджеро», с бургаска регистрация, паркиран в двора на вилата му в с. Бродилово. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Районно управление на МВР - Царево.  




Ключови думи: служители, Районно управление, кражба, проводници, криминално, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |