В новините
 
15.10.2009 18:37   Новината е видяна 6089 пъти
Димитър Николов провери как върви ремонта в Дом „Майка и дете”

Кметът  на Община Бургас Димитър Николов  и заместник – кметът по образование  и култура Йорданка Ананиева провериха  днес /15 октомври/ на място как върви  текущият ремонт на Дома за медико-социални грижи за деца в к-с „Зорница”.

      Състоянието на единствения дом „Майка и дете” на територията на общината бе плачевно, тък като повече от 35 години там не е извършван ремонт. В него в момента се помещават общо 165 деца от 1 до 3 г.

     Сградата  на Дома за медико-социални услуги в Бургас се ремонтира по проект „Красива България” и е финансиран от Социалноинвестиционния фонд към Министерството на труда и социалната политика. Той е на стойност около 500 000 лв., 90 000 лв. от които отпуска Община Бургас. Строително – ремонтните дейности трябва да приключат в края на месец ноември.

     Кметът на Бургас Димитър Николов прикани фирмата – изпълнител да ускори ремонта и да приключи по-рано от заявения срок, без това да оказва влияние на качеството на извършените дейности.

     Две от физиологичните отделения са вече напълно готови. Поставена е топлоизолация  на фасадата на блокове А и Б, нова дограма, подменени изцяло са ВиК  и пожаро – известителната инсталации, подовите настилки, боядисани са всички помещения и са обновени всички стълбища и санитарни възли. Остарялото и амортизирано осветление е сменено с ново енергоспестяващо. 
 




Ключови думи: Кмет, Община Бургас, Димитър Николов, медико-социални,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |