В новините
 
14.08.2009 06:21   Новината е видяна 4682 пъти
Характерни престъпления

На 12.08.2009 г. за времето  от 2.00 до 7.00 ч. в Поморие неизвестно лице, чрез взломяване на входната врата, проникнало в бирария на ул. “Капитан Петко войвода” и извършило кражба на преносим компютър, DVD-плейър, маркови слънчеви очила и 115 лв. Работата по случая продължава РПУ – Поморие.

 

На 12.08.2009 г. в 4.35ч. в оперативната дежурна част на Първо РПУ –Бургас е получено съобщение за проникване в склад за парфюми на ул."Оборище".  При извършената проверка на място е установено, че около пет минути преди постъпване на сигнала, неизвестно лице, чрез взломяване патронника на ролетна-щора и натиск под бравата на входната врата, проникнало в складовото помещение и извършило кражба на 4000лв. от две касови чекмеджета. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Първо РПУ – Бургас.

 

На  12.08.2009 г. в 4.35ч. в оперативната дежурна част на Първо РПУ –Бургас е получено съобщение за проникване в магазин на ул."Сан Стефано". При извършената проверка на място е установено, че на същата дата, неизвестно лице чрез  взломяване патронника на ролетна-щора и натиск   на входната врата, проникнало в магазин за пакетирани стоки и извършило кражба на 1400лв. и ваучери към мобилни оператори - за 500 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Първо РПУ – Бургас.  

На 12.08.2009 г. в РПУ – Несебър е получено съобщение от 57-годишен британски турист, че около 23.50 ч. на 11.08.200 9 г.  в курортен комплекс “Слънчев бряг” е бил пресрещнат от 4-5 непознати момчета, които са му предложили сексуални услуги и го опипвали по тялото. След като отказал услугите им и младежите си тръгнали, британецът установил, че му липсват два златни ланеца, златна гривна, златен пръстен и 50 лв. от задния джоб на панталона му. По случая е образувано досъдебно производство.  

На 12.08.2009 г. в 1.30 ч. в оперативната дежурна част на РПУ - Приморско е получено съобщение, за пострадало лице пред дискотека в ММЦ – Приморско. При извършената проверка е установено, че потърпевшият 23-годишен мъж е бил намушкан с нож в областта на лявото бедро от непознато лице. Транспортиран е в МБАЛ – Бургас, където е опериран и настанен за лечение, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.  Работата по случая продължава РПУ – Приморско.  

На 12.08.2009 г. в 2.25 ч. в оперативната дежурна част на РПУ - Приморско е получено съобщение, за пострадало лице пред дискотека в гр. Китен. При извършената проверка, пострадалият 32-годишен мъж е заявил, че му е бил нанесен побой от шест непознати лица. Образувано е досъдебно производство.  Работата по случая продължава РПУ – Приморско.





Ключови думи: неизвестно лице, взломяване, кражба, Бургас, проникване, проверка, досъдебно производство, Приморско,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |