В новините
 
13.08.2009 06:19   Новината е видяна 6251 пъти
Контраразузнавач става областен на Бургас

55-годишният бивш контраразузнавач Константин Гребенаров е назначен за областен управител на Бургас. В момента Гребенаров се занимава с частен бизнес в родния си град Созопол, където е и общински съветник, както и шеф на местната партийна огранизация на ГЕРБ. През 1979 година завършва ВМЕИ „Ленин" - Топлоенергетика и ядрена енергетика. В периода 1984 - 2005 - работи в Национална Служба "Сигурност". Последователно е заемал длъжностите от редови оперативен работник, началник група, началник сектор до началник направление.
Кариерата ми на ръководен служител в НСС фактически  започва от 1997 г. когато бях издигнат за началник сектор, благодарение на доверието получено от тогавашния Директор на НСС - Ген. Ат. Атанасов, разказва самият Гребенаров. Конкретните задачи, които е изпълнявал са били - Защита на Националната Сигурност в сферата на икономиката, разкриване и пресичане на финансови престъпления като измами с кредитни карти и производство на фалшиви платежни средства. Под негово ръководство е проведена първата успешна операция в България срещу пране на пари, също разкриване и предотвратяване на митнически нарушения - разбиване на контрабандни канали за цигари (Ново село) и алкохол. Ръководил е написването на така наречения доклад за контрабандата със спирт, за което е награден с грамота и награда лично от тогавашния министър председател Иван Костов. Последните 5 години като Началник направление „Защита на класифицираната  информация" в НСС е организирал и ръководил дейността по изграждането и функционирането на националната система за класифицирана информация.

През 2005 г. се пенсионира от МВР и започва работа в „Бритиш Американ Табако" - клон Белград, като мениджър сигурност.

http://factor-bs.com/news-10269.html





Ключови думи: Гребенаров, областен, Константин Гребенаров,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |