В новините
 
12.08.2009 12:52   Новината е видяна 11836 пъти
Премахването на незаконните гаражи продължава
Първият етап от премахването на неправомерно поставените ламаринени гаражи в  кв. „Възраждане” приключи. До момента  оттам са отстранени повече от 150 стари  и неугледни гаражи.

Акцията по почистване от нерегламентираните ламаринени постройки продължава с информиране на собствениците им за тяхното доброволно премахване. След изтичане на указания срок гаражите ще бъдат вдигани принудително от служители на общинска администрация.

Освободените  от гаражите терени на ул. „Мария Луиза” пред бл. 42 предстои да бъдат почистени и засипани с фрезована смес за улеснение на шофьорите и преминаващите граждани.

Приканват се всички граждани, живеещи на ул. „Дебелт” и ул. „Любен Каравелов” да преместят своите автомобили на 13 август /четвъртък/, за да улеснят почистването на района.

Следващата седмица предстои да бъдат почистени още терените зад блокове 42 и 43 в к-с „Възраждане”.

Община  Бургас призовава за пореден път  гражданите да пазят чистотата на районите, ако искат да живеят в красив и европейски град. 
Ключови думи: ламаринени, гаражи,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |