В новините
 
11.08.2009 08:43   Новината е видяна 11714 пъти
Светльо Витков с гадже на концерт в Бургас
Светльо Витков, легендарният вокал на “Хиподил” заяви наскоро, че е спрял кафето, а  с него и цигарите, защото вървели като “дупе и гащи”. Това обаче само донякъде отговаря на истината, увери се “Черноморски фар”, тъй като на концерта в Бургас, който събра в оригиналния им състав неговата група, “Контрол” и “Ревю” на Летния театър, той дърпаше само пури. Те пък вървят основно с уиски, защото с чаша в ръка по-голямата част от концерта Светльо изкара в раздумка с фенове и в гушкане с русокосо ефирно създание на най-горните редове на лятното съоръжение. Дългокосата блондинка се казва Мария и е актуалното гадже на фронтмена на “Хиподил” , научи областният всекидневник. Двамата си разменяха дълги прегръдки и сочни целувки, а видимо по-младата приятелка на Светльо му шепнеше на ушенце. Любовната идилия продължи буквално до последните секунди, в които Хиподила трябваше да излезе на сцена, за да забие най-големите хитове на групата като “Скакауец” и “Бате Гойко”. В реплика от песен пък, която гласи “Моята любима няма цици”, Светльо намери за нужно да отбележи: ”Ама, тя наистина няма!”. През това време момичето вече беше слязло зад кулисите, за да чака края на концерта.
1 500 души на Летния театър куфяха с любимите пънк банди на две поколения. В помощ на идеята дойдоха два алкохолни бара, разставени до купонджиите. При все това концертът не можа да убеди, че стилът е жив и беше по-скоро реплика от славното време, когато “Надървени въглища” на “Хиподил” се окичи със славата на единствения албум, цензуриран от Министерство на културата в най-ново време. Реванш от Светослав Витков очакваме на “Spirit of Burgas”, където на една от сцените ще се изяви новата му група "Светльо & The legends". Кулминацията на концерта се оказа Кольо Гилъна, който успя да зарази публиката и тя подхвана емблематичните  парчета на “Контрол” -“Леле како” и „Най-щастливият ден”. Въпреки че е затрупан с работа в продуцентската къща на Магърдич Халваджиян „Глобал филмс” Николай Йорданов, както е истинското име на пънк звездата от 90-те години, показа, че не е забравил как се вдига публика на крака. Ретроемоция имаше и в присъствието на “Ревю” с Милена.
http://factor-bs.com/news-10210.html




Ключови думи: Светльо, Хиподил, бургас, концерт,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |