В новините
 
04.08.2009 18:49   Новината е видяна 11781 пъти
Деян Райков от Бургас е сред петте млади талатливи футболисти ще тренират една година в школата на Христо Стоичков в Барселона

Gillette Футболна Академия обяви победителите за 2009:
Пет млади талатливи  футболисти ще тренират една година в школата на Христо Стоичков в Барселона
Те  са: Деян  Райков – гр. Бургас, ФК „Черноморец”, Йордан  Йорданов – гр. Враца, ФК „Ботев” Враца, Едиз  Гюрсес – гр. Кърджали, СОУ „П.Р Славейков”, Георги  Кънчев – гр. Сливен, ОФК „Сливен”, Александър Георгиев – гр. Търговищe, ФК „Светкавица”

На  29.07.2009 г. от 10.00ч. на стадиона на Национална Спортна Академия в София се изигра финалният мач между финалистите от четирите селекции в градовете Бургас, Шумен, Плевен и София, провеждани в рамките на 5-тото издание на Gillette Футболна Академия в България.

Селекционери  на финалния мач бяха Красимир Безински и Антонио Санчес – главен директор на школите на Христо Стоичков в Испания. Испанският селекционер беше приятно изненадан от демонстрираните футболни умения на българчетата. Изборът и на двамата селекционери беше особено труден поради наличието на наистина талантливи млади футболисти от цялата страна.
В крайна сметка бяха обявени имената на петима победители, които ще тренират един сезон в школата на Христо Стоичков в Барселона. 
Победителите  в тазгодишното 5-то издание на инициативата на Gillette заминават за Барселона в началото на септември. Там те ще играят в юношеската „премиера дивизион” и ще мерят сили с юношеските отбори на „Барселона” и „Еспаньол” благодарение на своите предшественици - победителите в кампанията през 2008 г.

Един  от миналогодишните  финалисти – 12-годишния Божидар Краев, след изключителното си представяне в школата на Христо Стоичков, получи покана да продължи тренировките си в детския футболен клуб на „Барселона”.

Средствата  за осъществяване на кампания се осигуряват от учредения от Gillette Фонд за откриване на деца-таланти, в който в продължение на 5 месеца постъпват 5% от цената на избрани продукти с марка Gillette, включително и на новата самобръсначка Gillette Blue 3, която тази пролет беше представена на българския пазар.

Посланици на кампанията са Христо Стоичков и Димитър  Бербатов.





Ключови думи: gillette, Футболна Академия, млади футболисти, тренират, школа, Христо Стоичков, Барселона, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |