В новините
 
14.09.2004 15:05   Новината е видяна 2591 пъти
"Новото време" прие финансовите правила на партията
“На днешното си заседание Изпълнителното бюро на партия “Новото време” прие да извърши разяснителна кампания сред своите членове и симпатизанти, свързана със съобразяване на местните нормативни актове и уредби със Закона за административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност”, заяви за Агенция “Фокус” Росица Кабзева - изпълнителен секретар на Изпълнителното бюро на партия “Новото време”. Тя уточни, че това дава основание на регионалните структури на “Новото време” да извършват проверки по прилагането на Закона на местно ниво.
Росица Кабзева каза още, че на днешното заседание на Изпълнителното бюро на партия “Новото време” са били приети и финансовите правила на партията. Основните им параметри са, че партията се финансира от собствени приходи и от държавна субсидия, което е определено от Закона за политическите партии, както и че няма да се приемат анонимни дарения или такива от юридически лица, които правят дарения, надхвърлящи сумата от 30 хил. лв. годишно. Физически лица ще могат да субсидират партията с не повече от пет хиляди лева. “Разбира се, ще се искат пълни данни за дарителите, както го изисква Законът. Уточнен е и механизмът на разпределение на членския внос между Централата в София и регионалните организации”, допълни Росица Кабзева.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |