В новините
 
02.06.2009 06:49   Новината е видяна 10343 пъти
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ – БУРГАС

По повод изявлението на Димитър Бойчев – областен  лидер на ГЕРБ – Бургас, озаглавено  (запазваме правописа на оригинала):

Атака не зачита нищо свято

Екипи на телевизията днес заснеха церемонията при първата копка за изграждането на православен храм “Свети Пимен Зографски”, включително благодарностите за изключителното съдействие, които митрополит Иоаникий отправи към г-жа Гинка Дянкова, общински съветник от “Атака” и член на църковното настоятелство, без чиито ежедневни и упорити усилия тази първа копка щеше да се отложи с години далеч във времето.

След официалната церемония друг екип на телевизията отправи напълно резонен въпрос към г-н Димитър Бойчев: Защо транспарант на ГЕРБ е опънат между стълбове на уличното осветление в триъгълника зад храм “Св.Св. Кирил и Методий”, след като това място не е включено в разрешените за реклама позиции, одобрени от Главния архитект и Комисията по реклама на Община Бургас. Тоест там е забранено да се рекламира каквото и да е било – от гел за коса и розови вратовръзки до политически партии. И трябва ли управляващата в общината партия да използва чиновниците, членове на ГЕРБ, назначени в общинската администрация, за да нарушава разпоредбите на същата тази администрация и общинския съвет.

Г-н Бойчев твърди, че бил потресен от тези нормални и логични въпроси, защото точно в този момент се бил устремил “да целуне ръка на монаха”. Съжаляваме, но нашите репортери не са могли дори да предположат, че г-н Бойчев ще целува ръце на монаси, тъй като мюсюлманите не правят така. Репортерите ни с почуда узнаха от прессъобщението, че г-н Бойчев се самоопределя като православен християнин. Те бяха останали с впечатление, че той ревностно изповядва исляма, след като три месеца подред яростно защитаваше джамията в жк “Меден рудник” и притискаше общинските съветници от ГЕРБ да гласуват за  нея.

Г-н Бойчев се интересува дали сме готови да сторим нещо градивно. Разбира се, правим го често. Ето сега например му предлагаме да помогнем градивно в изграждането на 5-етажния му хотел в Несебър, който се гради на общински терен, отпуснат на г-н Бойчев на безценица като на “нуждаещ се”.

Винаги сме готово да помогнем на социално слабите!

Стоян Иванов,
Програмен директор




Ключови думи: Димитър Бойчев, ГЕРБ, Атака, СКАТ, Стоян Иванов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |