В новините
 
01.06.2009 10:09   Новината е видяна 5390 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 24 год. И.С. от Несебър - 1,23 промила и 22 год. М.Т. - 1,43 промила.

      На 29.05.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на грабеж на дамска чанта, собственост на 38 годишна бургазлийка, осъществен около 21.00 ч. на 07.05.т.г. в близост до магазин «Пикадили» в Бургас - това е : 26 год. Г.Б. от Айтос. Констатирано е, че дебитната карта на пострадалата са извършени две транзакции на общата сума от 600 лева. Г.Б. е направил пълни самопризнания и е върнал доброволно вещите-предмет на престъплението. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 26.05.т.г. служители от Четвърто Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на три кражби на вещи от три гаража, намиращи се в района на блокове 413 и 410 в к-с «Меден Рудник» - това са : 36 год. Р.А. от с. Ветрен, обл. Стара Загора, 18 год. Т.К. от Бургас, 17 год. С.Т. от Бургас, 21 год. Й.Г. от Бургас, 20 год. А.Г. от Бургас и 19 год. А.Г. от Бургас. Констатирано е, че същите са разбили два гаража пред бл. 413 в к-с «Меден Рудник», откъдето са откраднали : три тави - алпака и четири алуминиеви джанти заедно с гумите, два големи ъгло-шлайфа и един електрожен. От третия гараж, намиращ се до бл. 410 в същия комплекс, е извършена кражба на два велосипеда. Откраднатите вещи са издирени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      На 29.05.т.г. служители от Четвърто Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на кражбата на авто - CD, мобилен телефон и ъглошлайф, от товарен автомобил «Форд Транзит», с бургаска регистрация, паркиран до бл. 413 в к-с «Меден Рудник» - това е : 30 год. З.А. от с. Дебелт. Откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      На 29.05.т.г. служители от Районно управление на МВР Несебър са установили извършителката на кражба на мобилен телефон, собственост на 47 годишен английски турист, осъществена по време на разходка по централната алея в Слънчев бряг - това е : 18 годишната В.М. от Стара Загора. Жената е направила самопризнания и е предала доброволно откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.         

      На 29.05.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на кражба на ръчен часовник, осъществена в двора на ОУ «Княз Борис І» - това е : 19 год. И.С. от Чирпан. Вещта - предмет на престъплението е иззета и върната на собственика - малолетно момче от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.





Ключови думи: шофиране след употреба на алкохол, бързо полицейско производство, грабеж, кражби, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |