В новините
 
25.05.2009 07:29   Новината е видяна 4250 пъти
АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ: ЖЕРТВА СЪМ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ

Трета поредна седмица актьорът Срефан А. Щерев ще разлайва кучетата по „Нова телевизия” в едноименното сатирично политическо шоу. Неговите хапливи въпроси в понеделник вечер ще бъдат отправени към бившия шеф на Футболен клуб ЦСКА и бивш председател на Управителния съвет на „Кремиковци” Александър Томов. Скандалният любимец на феновете на „червените”, по-известен като Лупи, ще коментира кой е виновен за невлизането на ЦСКА  в Шампионска лига и за финансовите проблеми на отбора.

„Отнемането на лизинга на ЦСКА е беззакноние и една задкулисна игра, чийто основен подбудител е Тодор Батков”, ще заяви утре вечер Сашо Томов, за когото „червеният” футболен клуб е „гордост и майтап”.

„Аз съм жертва на българските медии, имаше кампания срещу мен, защото станах много силен. Беше организиран черен пиар срещу Сашо Томов с цел да се омаловажи цялата ми фигура”, горчиво ще констатира бившият президент на ЦСКА. 
 
„Всичко е омаскарено, няма един читав в тази страна”, допълва набеденият шеф. На въпроса на водещия дали е спечелил пари от председателските постове Томов ще отговори, че никога не е участвал в „нещо, взето от държавата”. „Не сме източили ЦСКА”, ще се защити Лупи от ефира на „Нова телевизия”.

Освен темите за „Кремиковци” и ЦСКА, той ще обсъди и футболните заложби на Бойко Борисов. „Бойко не може да играе добре футбол, защото е натежал. Напълнял е с 20 кг, а на футболистите с наднормено тегло страдат глезените”, ще коментира утре вечер Сашо Томов.

Останалите политиците, които ще гостуват в „Да разлаеш кучетата” тази седмица са лидерът на НДСВ Яни Янев и депутатът от „Новото време” – Емил Кошлуков.




Ключови думи: Александър Томов, ЦСКА,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |