В новините
 
19.05.2009 13:16   Новината е видяна 5716 пъти
LOréal Professionnel вплита изискани и деликатни цветове в косите

За фризьорите, с които работи, L’Oréal Professionnel организира представяне Look&Learn на актуалните тенденции в София, Варна и Стара Загора.

      За първи път официалните представители на L’Oréal Professionnel в България пренасят близо до своите партньори представянето на новите модни тенденции. Актуални техники на живо представиха фризьорите-сътрудници на L'Oréal Professionnel Красимира Съботинова, завършила Бретонската Фризьорска Академия във Франция, преподавател към Техническия център на L'Oréal Professionnel и собственик на 2 салона във Вaрна и Васил Атанасов, спечелил множество награди от конкурси в страната и чужбина, преподавател към Техническия център на L'Oréal Professionnel, собственик на фризьорски салони в София и член на Haute Coiffure Française.

      На презентационния семинар в гр.Варна, преминал на 17 май, неделя в хотел Голден Тюлип в морската столица, се събраха повече от 30 коафьори от градовете Варна, Добрич, Бургас, Силистра, Търговище, Русе. Демонстрираният от тях професионален интерес доказа, че идеята да се провеждат обучения и презентации на регионални ниво е полезна и успешна за марката. 

      През новия сезон в актуалната колекция боядисване пролет-лято 2009г., L’Oréal Professionnel налага три нови нюанса, вдъхновени от някои от най-редките цветове на природата.

За светлите коси L’Oréal Professionnel избира ангелски сините нюанси на синия мак от Хималаите.

В косите от средната цветова гама стилистите на L’Oréal Professionnel вплитат два цвята - познатото много светло русо и новия кехлибарен нюанс, вдъхновен от дивата орхидея.

Тъмните коси - черни или тъмнокестеняви, са смели и загадъчни с дълбокия виолетов тон на черното лале.

      За да се открои максимално цветният акцент, прическите са семпли, а косите падат свободно. Карето, както и дългите коси, са съвсем леко етажирани и изтънени по дължините. Дългата коса е допълнена с дълбок равен бретон, докато средната дължина е с ясно изразени етажи.

     С новата колекция боядисване “Причудливи градини” пролет-лято 2009 L’Oréal Professionnel ни пренася сред изискания, елегантен и пъстроцветен свят на градините. 

    Колекцията е в духа на актуалния за сезона порив за връщане към природата. Този порив бе уловен и от модните дизайнери. Фини прозрачни материи и флорални мотиви във всевъзможни форми откриваме в колекциите на Кристиян Лакроа, Джон Галиано, Кашарел, Кензо... Цветята украсяват както дрехите, така и аксесоарите.

    Стилът, представен от L’Oréal Professionnel с колекция боядисване “Причудливи градини” пролет-лято 2009 носи нежност и светлина. Той се съчетава великолепно с перлени прозрачни червила, обемни чанти с цветни мотиви, свежи рокли от лека материя, леки равни обувки.

    Събраните във Варна професионалисти изразиха прекрасните си впечатления от новите идеи на L’Oréal Professionnel и проследиха с интерес цялостното представяне на новата колекция, както и оформянето на косите „на живо” демонстрирано от най-добрите специалисти, работещи с продуктите на L’Oréal Professionnel.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |