В новините
 
12.05.2009 12:13   Новината е видяна 5448 пъти
Ръководството на БСК ще приеме иракска бизнес

Иракският министър на финансите Бакр Джабр Ал-Зубайди, придружен от няколко крупни иракски бизнесмени, ще посети БСК на 12 май, вторник, от 14.30 ч.

Визитата е в рамките на официалното посещение на иракската делегация у нас в периода 11-14 май, по покана на българския финансов министър Пламен Орешарски.

Целта на срещата е обсъждане на въпроси от взаимен интерес и, по-специално – възможности за инвестиции на български предприятия в Ирак, както и за участието им в следвоенното възстановяване на страната.

От страна на БСК в срещата ще участват Божидар Данев – председател, Камен Колев – зам.-председател, Георги Шиваров - зам.-председател, Петър Денев – главен секретар, и Веселин Илиев – главен директор „Международно икономическо сътрудничество”. За участие в срещата са поканени и български бизнесмени, инвестирали в Ирак.

 





Ключови думи: Ирак, министър на финансите, Бакр Джабр Ал-Зубайди, БСК, делегация, финансов министър, Пламен Орешарски, Божидар Данев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |