В новините
 
27.04.2009 19:10   Новината е видяна 5170 пъти
"Конят ви е здрав" вече с награда.

Съюзът на пивоварите у нас бе отличен за приноса си към българската икономика по време на официалното връчване на годишните награди на Българската стопанска камара – „ИН-5”. Асоциацията на пивопроизводителите спечели в категорията за работодателска организация заради активната си дейност през 2008 г. в защита интересите на своите членове и реализацията на проект за саморегулация на сектора и налагане на правила за лоялна конкуренция и добра бизнес практика.

„Съюзът на пивоварите и неговите членове винаги сме осъзнавали отговорността, която носим пред обществото. Ето защо наши основни задължения са изключително отговорното управление на търговската ни дейност, прилагането само на най-високи стандарти и ефективни принципи за саморегулация, както и възпитаването на потребителя в умерена и разумна консумация. Тази награда е ясно доказателство, че сме избрали вярната посока и че това е пътят, който всяка една индустрия трябва да следва”, заяви Владимир Иванов, Председател на Съюза на пивоварите. Той получи диплом и юбилеен знак от Председателя на камарата Божидар Данев, в присъствието на вицепремиера Меглена Плугчиева, управителя на Българската народна банка Иван Искров и търговския представител на Австрия у нас Михаел Ангерер.

Съюзът на пивоварите е единственото сдружение в страната, което прилага система за саморегулиране на маркетинговите комуникации и етични стандарти, изцяло съобразена с правилата на международната организация  „Пивоварите на Европа”. В началото на тази година бяха представени и резултатите от успешното приключване на проекта „Изграждане и укрепване на браншовия капацитет за саморегулация в търговските комуникации”. На корпоративно и секторно ниво бяха развити редица инициативи за отговорен маркетинг и възпитаване култура на умерена консумация. Едновременно с това през 2008 г. размерът на вложенията, които компаниите са направили в производствени инвестиции, иновации и търговски марки, надхвърли 90 млн. лв.
 
Израз на активността и обществената ангажираност на пивоварния сектор е и стартиралата наскоро информационна кампания за българската бира, чийто цели са запознаване на потребителите с високото качество и естествените съставки на произвежданото в страната пиво, богатството на традициите за консумация на кехлибарената напитка като част от съвременния стил на живот.

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) е представителна организация на производителите на бира. Негови членове са: ”Болярка - ВТ” АД, “Загорка” АД, “Каменица” АД, “Карлсберг България” АД и “Ломско пиво” АД. СПБ е създаден през 1991 г. През лятото на 2008 г. става член на европейската пивоварна организация „Пивоварите на Европа” и е обявен за „най-динамичната национална асоциация”. Признанието е резултат от безкомпромисната политика на пивоварните компании в страната да прилагат всички най-добри европейски практики в бранша и да произвеждат само висококачествени видове бира, които не отстъпват по чистота и качества на пивото и в държавите с най-дългогодишни бирени традиции. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |