В новините
 
03.04.2009 21:33   Новината е видяна 3946 пъти
Девин АД се включи в инициативата „Отговорният бизнес в действие”

От днес стартира инициативата „Отговорният бизнес в действие”, на която студенти и представители на корпоративния сектор си подават ръка за по-отговорен бизнес в България.

Тази година сред организациите подкрепящи инициативата е и Девин АД. На тридневна бизнес симулация българските студента, ще работят заедно с представители на отговорния бизнес. По зададени им от компаниите партньори реални казуси в сферата на корпоративната социална отговорност ще се търсят рационални способи и нови идеи за тяхното решаване.

Основната идея на проекта е придобиване на  знания и умения . Като социално отговорна компания, с фокус върху опазването на околната среда и управлението на ресурсите, Девин АД ще сподели своя опит с талантливите студенти и заедно ще  обменят и генерират нови идеи за развитието на бизнеса в тази посока. Инициативата цели да се подобрят уменията за работа в екип и иновативността, като се подготви бъдещата академична среда за един по-отговорен бизнес.

Компанията ще работи заедно със студентите по програма за стимулиране на служителите, които да превърнат работното си място в ЕКО ОФИС. Целта е да се насърчи еко-мисленето и разумното използване на ресурси, свързано с опазването на околната среда.

„Отговорният бизнес в действие”  се организизра втора поредна година с помощта на AIESEC, най-голямата международна студенстка организация.

 


За ДЕВИН

Девин АД е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 г. Девин е акционерно дружество със 100% частен капитал. От началото на 2006 г. компанията „Девин” е придобита от инвестиционния фонд  Soravia Equity, собственост на австрийската компания Soravia Group.  Основен предмет на дейност са бутилиране и продажба на здравословните напитки минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки.

Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба.
Компанията притежава разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира единствената по рода си за българския пазар изворна вода “Девин”. Това е чиста планинска вода от Родопите - много слабо минерализирана (82 мг/л.) и бедна на натрий (5.4 мг/л). Комбинацията от слаба минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода "Девин" може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.
Девин АД осигурява работни места близо 500 човека, от които повече от 300 са в Девин. Оборудването е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия. Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на водите, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира високото качество  на марката „Девин”.

Заводът разполага със собствена модерна лаборатория, която провежда постоянен химичен и микробиологичен контрол, за да гарантира необходимото качество в процеса на производство и на крайния продукт. Девин АД е сертифицирана по ISO 22000:2005 SGS SYSTEM CERTIFICATION

От създаването си до днес „Девин” АД бележи динамичен ръст на развитие, дължащ се на качествената продукция, добре развитата дистрибуторска мрежа и адекватната и иновативна бизнес стратегия на компанията.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |