В новините
 
02.04.2009 16:08   Новината е видяна 5834 пъти
Девин АД с нов мениджър за един ден

Деница Мирчева стана Мениджър за един ден в Девин АД. Десетокласничката от Втора английска езикова гимназия се включи в  инициативата на Junior Achievement България, която се провежда за осма поредна година.
Младото момиче имаше шанс да се запознае с работата и задълженията на Мениджър Развитие на човешкия потенциал. Амбициозната девойка успя да стане свидетел на процеса на вземане на решение за подбор на нови кадри в компанията и успя да се срещне с ключови мениджъри в Девин АД. Възможността за съвместна работа помогна на Деница да се ориентира за бъдещата си кариера и да осъзнае отговорността да бъдеш HR мениджър. 
В края на деня тя сподели, че е разбрала, колко важна е правилната преценка за подбор на персонал, защото от това зависи успешната работа на всяка фирма, тъй като именно хората са най-ценния актив за една компания
Като част от инициативите за отворени врати, Девин АД взе активно участие в програмата „Мениджър за един ден”.  „С нашето участие в програмата, ние даваме възможност на младите, талантливи и амбициозни хора да станат свидетели на процеса на управление и вземане на решения в една от водещите компании за напитки в България. Вярваме, че този ден прекаран сред екипа на Девин, ще допринесе Деница и многото други млади хора като нея, да се ориентират възможно най-добре при избора на кариера и да вземат правилните решения за своето бъдеще”, каза Валентин Игнатов, изпълнителен директор на Девин АД. 
Програмата “Мениджър за един ден” се организира от Junior Ahievement България. Целта й е млади, талантливи и амбициозни хора да влязат в истинския бизнес макар и само за един ден, да станат свидетели на процеса на управление и вземане на решения, за да се ориентират възможно най-добре за своята бъдеща кариера.

За ДЕВИН
Девин АД е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 г. Девин е акционерно дружество със 100% частен капитал. От началото на 2006 г. компанията „Девин” е придобита от инвестиционния фонд  Soravia Equity, собственост на австрийската компания Soravia Group.  Основен предмет на дейност са бутилиране и продажба на здравословните напитки минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки.
Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба.
Компанията притежава разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира единствената по рода си за българския пазар изворна вода “Девин”. Това е чиста планинска вода от Родопите - много слабо минерализирана (82 мг/л.) и бедна на натрий (5.4 мг/л). Комбинацията от слаба минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода "Девин" може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.
Девин АД осигурява работни места близо 500 човека, от които повече от 300 са в Девин. Оборудването е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия. Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на водите, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира високото качество  на марката „Девин”.
Заводът разполага със собствена модерна лаборатория, която провежда постоянен химичен и микробиологичен контрол, за да гарантира необходимото качество в процеса на производство и на крайния продукт. Девин АД е сертифицирана по ISO 22000:2005 SGS SYSTEM CERTIFICATION
От създаването си до днес „Девин” АД бележи динамичен ръст на развитие, дължащ се на качествената продукция, добре развитата дистрибуторска мрежа и адекватната и иновативна бизнес стратегия на компанията.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |