В новините
 
22.03.2009 12:34   Новината е видяна 4113 пъти
В Ямбол ГЕРБ организират кръгла маса по екология

 Днес в Ямбол от 10.00 часа Национална кръгла маса по екология на тема: „Ново качество на околната среда за здравословни условия на живот и устойчиво развитие”. Организатори са Сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и Фондация „Ханс Зайдел”.
Модератор на форума ще бъде Лорита Радева, ръководител на Експертната комисия по околна среда на ПП ГЕРБ. За участие са поканени: Членове на Експертната комисия по околна среда на ПП ГЕРБ, представители на областните организации на ПП ГЕРБ, членове на Комисията по околната среда и водите към Народното събрание, представители на БАН и университетите, научни организации, представители на граждански, неправителствени и браншови организации.
Форумът ще открият Цветан Цветанов, председател на ПП ГЕРБ и зам.-председател на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и Богдан Мирчев, представител на Фондация „Ханс Зайдел” за България.

 

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |