В новините
 
21.03.2009 22:34   Новината е видяна 5908 пъти
ДЕВИН АД И ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАЗИЯ ОТПРАЗНУВАХА ДЕНЯ НА ВОДАТА С ХЕПЪНИНГ

На 21 март 2009 г. Девин АД и художествената гимназия „Илия Петров” отпразнуваха заедно Международния ден на водата и Деня на пролетното равноденствие.

Темата на хепънинга беше „Вода, екология и изкуство”. С подкрепата на DEVIN, Националното училище за изящни изкуства отвори вратите си и гости, учители, ученици твориха и се забавляваха заедно.

Учениците от 8 и 11 клас Албена Цонева, Кристиан Андреев и Констанца Колева са победителите в трите конкурса за дизайн на DEVIN и DEVIN FRESH и спечелиха големи награди осигурени от компанията.

Възпитаниците на художествената гимназия, показаха за първи своето творчество с  изложбата „Платното” в галерия „Дебют”.
 
Сред специалните гости на празника бяха Соломон Паси и Гергана Грънчарова, Павел Койчев, Тодор Тодоров, Кирил Матеев и Весела Ножарова. Лекции и материали на известни художници и изкуствоведи бяха представени в сградата на училището.

Идеята за празнуването на Световния Ден на Водата се заражда през 1992 г. на Конференция на Обединените Нации на тема Екология и Развитие проведена в  Рио де Жанейро. Вече 17 години милиони хора по света споделят заедно любовта към водата и радостните мигове от настъпването на пролетта.

 

За ДЕВИН

Девин АД е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 г. Девин е акционерно дружество със 100% частен капитал. От началото на 2006 г. компанията „Девин” е придобита от инвестиционния фонд  Soravia Equity, собственост на австрийската компания Soravia Group.  Основен предмет на дейност са бутилиране и продажба на здравословните напитки минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки.

Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба.
Компанията притежава разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира единствената по рода си за българския пазар изворна вода “Девин”. Това е чиста планинска вода от Родопите - много слабо минерализирана (82 мг/л.) и бедна на натрий (5.4 мг/л). Комбинацията от слаба минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода "Девин" може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.
Девин АД осигурява работни места близо 500 човека, от които повече от 300 са в Девин. Оборудването е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия. Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на водите, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира високото качество  на марката „Девин”.

Заводът разполага със собствена модерна лаборатория, която провежда постоянен химичен и микробиологичен контрол, за да гарантира необходимото качество в процеса на производство и на крайния продукт. Девин АД е сертифицирана по ISO 22000:2005 SGS SYSTEM CERTIFICATION

От създаването си до днес „Девин” АД бележи динамичен ръст на развитие, дължащ се на качествената продукция, добре развитата дистрибуторска мрежа и адекватната и иновативна бизнес стратегия на компанията.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |