В новините
 
12.03.2009 10:36   Новината е видяна 5480 пъти
Мусала Софт за седма година на международното изложение CeBIT в Германия

Мусала Софт отбеляза седмото си поредно участие на най-голямото технологично изложение за информационни и комуникационни технологии в световен мащаб - CeBIT 2009. Освен на откриването, компанията бе поканена на официалните приеми на Калифорния - партньор на тазгодишното изложение, Англия и Тайван. 

CeBIT 2009 се проведе от 3 до 8 март в Хановер, Германия. Въпреки световната рецесия, предпазливостта на бизнеса, в контекста на икономическия дисбаланс и свиването на изложението с над 20%, в сравнение с 2008 година, CeBIT 2009 успя да вдъхне оптимизъм в света на ИКТ индустрията. Над 4300 компании от 69 страни се изправиха пред предизвикателствата на международната криза и избраха платформата на хановерското изложение, за да търсят нови възможности, партньори и хоризонти. Денят на българската ИКТ индустрия, който се проведе на 5 март, също се „противопостави" на негативните международни тенденции, привличайки повече интерес в сравнение с предходни години.

„За нас беше важно да усетим тенденциите, с оглед на все по- засилващата се световна икономическа криза. Останахме приятно изненадани от големия брой направените контакти и целенасочен интерес към специфични услуги, които предлагаме, но тепърва ще правим оценка и проследяване на истинските резултати." - сподели Пламен Цеков, Вицепрезидент бизнес развитие.

На CeBIT 2009, Мусала Софт представи своя опит в шест технологични области:


Интеграция на бизнес приложения и системи- Приложения, базирани на водещи BPM, SOA и EAI технологични платформи:IBM WPS, Oracle/BEA, webMethods, TIBCO, SAP XI и др.
Системи за бизнес анализ и отчитане и Data warehousing - Oracle, SAP, IBM, Terradata
Автоматизирано тестване на софтуер - IBM Rational, HP Mercury, OpenSource
Модернизация и миграция на остарели приложения
Системи за управление на идентичността и Application Security
Embedded и мобилни приложения - Symbian, Windows Mobile, PalmOS и други операционни системи.


Мусала Софт (www.musala.com) е водеща компания в сферата на софтуерните услуги специализирана в интеграция на бизнес приложения и системи, системи за бизнес анализ и отчитане, миграция и автоматизирано софтуерно тестване. Мусала Софт има богат опит в организиране и изпълнение на географски разпръснати проекти, обхващащи целия жизнен цикъл на продукта/софтуерното решение. Компанията е с доказана репутация на надежден бизнес партньор благодарение на множеството си успешни проекти и удовлетворени клиенти - от малки стартиращи фирми до държавни институции и мултинационални компании.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |