В новините
 
11.03.2009 18:15   Новината е видяна 5547 пъти
Притиснаха до стената заведенията в центъра на Бургас

Комисията по чл. 56 реши: Външните маси на заведенията в центъра - плътно до фасадите
Всички търговци, които желаят да поставят маси пред заведенията си за летния сезон, могат да подават заявления в съответната териториална дирекция на Община Бургас от 16 март нататък. Търговците са длъжни да се съобразят със становището на комисията по чл. 56 относно разполагане на маси пред заведенията за хранене по ул. „Александровска”, „Богориди” и в района на Борисовата градина.

„Александровска” и „Богориди” са пешеходни, а улиците в района на Борисовата градина са транспортни и обслужващи. Затова комисията по чл. 56 реши масите по ул. „Александровска” да са разположени в един ред, в близост до фасадите на търговските обекти, като се осигури минимум 1.50 м. разстояние от бордюрната линия до тях за свободно преминаване на пешеходци и безпрепятствен достъп до входовете на жилищата и останалите търговски обекти.

По ул. „Богориди” масите трябва да са разположени в близост до фасадите на търговските обекти, в ивица, широка 2 м. от двете страни на улицата, като се осигури свободна пешеходна зона между тях с широчина 6 метра и осигурен безпрепятствен достъп до входовете на жилища и други търговски обекти.

По улиците в района на Борисовата градина разполагането на маси по тротоарите ще се допуска само в един ред, независимо от широчината на тротоара, в непосредствена близост до фасадите на обектите.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |