В новините
 
09.03.2009 15:17   Новината е видяна 4957 пъти
Видеоклип от бургаския лейбъл “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” се прицелва в MTV

Вълнуващи сцени, тежка визия и стабилна доза шовинизъм лъхат от новата лента на родните рапъри.
През изминалия уикенд изпълнителите от “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” приключиха снимките по най-новото си видео, което е продуцирано от лейбъла специално за музикалния канал MTV. Бургаските рапъри смятат да тушират конкуренцията с уникалния клип, заснет във висококачествения high definition формат и гонещ световните стандарти относно визия и качество. Клипа е към песен, носеща шофинистичното заглавие „Произведено в Бургас”. В нея участие вземат едни от най-добрите изпълнители на родната рап-сцена: 45-ти Калибър, S.T.A.M.B.ET.O, Lamoza, Lil` Mak, Ea$t G, както и чаровната рапърка uoHuTy от дамското трио “G.G.P. PU$$IES”. Текста на парчето налага тезата, че Бургас не е провинция, а един съвременен европейски град. За доказателство в лентата са запечатани култови бургаски места и сгради, които изпълнителите смятат, че са гордост за града им. Част от сценария се разиграва пред „Часовника”, „Грамофона”, „Моста” и пред самия бургаски плаж. Провокативните изпълнители са решили да презентират пред световния ефир строг синтез между собствения си тежък имидж и гарнирания с красива визия град Бургас. Заснимането и постпродукцията са съвместна продукция на G.G.P. с ФАР ТВ, чието дело е изработката на клипа.
„Ние трябва да сме горди, че сме граждани на град Бургас, задачата на изпълнителите ни е да покажат точно това в световен ефир” коментира продуцента на лейбъла Тодор Йосифов.
Успоредно с промоцията в ефир на новия клип, който се очаква да бъде завършен в края на м. Март, от “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” съобщават, че стартират собствено телевизионно предаване, занимаващо се с проблемите на младите хора. В края на м. Февруари лейбъла откри собствено звукозаписно студио в Бургас, където записи на албумите си ще правят рап-артисти от цяла България.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |