В новините
 
08.02.2009 17:41   Новината е видяна 5966 пъти
Поли Генова представи новото си видео към One Lifetime’s Not Enough

В чртвъртък вечер в столичния клуб „Брилянтин” Поли Генова представи новото си видео към рок-баладата „One Lifetime’s Not Enough”, с която ще се състезава на финала на БГ Евровизия 2009. Режисьор на клипа е Венелин Георгиев (Венко), ученик на акад. Людмил Стайков. Водещ на събитието бе Гергана Стоянова, позната като Гери от „Иначе”, която е сценарист на лентата и съпруга на режисьора Георгиев. Домакините Рози Караславова и Борис Чакъров от BON-BON PRODUCTIОNS се бяха прогрижили по изискан начин за доброто настроение на гостите. В празничната вечер Поли Генова промотира освен „Един живот не е достатъчен” и още една нова песен на тандема Иван Кутиков и Джим Петерик – Fascination. Вокалистката от „Вечерното шоу на Азис” сподели благораност и признание към всички, които са я напътствали и помагали по пътя към голямата сцена.

Да поздравят и подкрепят младата певица на промоцията дойдоха – неостаряващата звезда на българската попмузика Йорданка Христова, големият композиторът Стефан Димитров, Силвия Кацарова, Дани Милев, откритието на Мария Илиева - Криста, Наско от „Групата”, Цвети от „Експоуз”, Атанас Месечков и Трендафил Сърмов от Dancing Stars, репортерката от „Вечерното шоу на Азис”  Мария Силвестър и съпругът й Зюмбюл от „Братя Мангасарян”, новинарката Деси Бакърджиева, момичетата от балет M Dance, талантливите цигуларки от квартет Hypnotic, изпълнителният продуцент на БГ Евровизия – Любо Кънчев.

„Много малко творци имат таланта да правят динамика на цялото си изпяване от ниските до високите тонове, човек трябва е преживял много за да може да музицира така. Благодаря на Иван Кутиков, че помага на българския поп пазар с хубави песни, прекрасно е, че се дава увереност на гилдията у нас”, похвали Поли и песента й пред присъстващите в „Брилянтин” Дани Милев, шегувайки се „Леле, какво говоря за конкуренцията” и допълни: „Няма да има удари под кръста, ще мине месец и на всички ще ни бъде смешно, с Поли ни престои да работим заедно и да правим стойностни песни”.

Силвия Кацарова също подари похвални слова на младата изпълнителка и поздрави гостите с една от най-новите си песни „Лятна буря” . Звездата на българската естрада изказа гордост, че първият запис на Поли още като дете е правен в нейното студио и й предсказа големи успехи.

„Всичко, което се казва и пише за Иван Кутиков е вярно за разлика от други, които са отишли за малко в чужбина или случайно са попаднали там по свое желание.”, обясни Йорданка Христова, която е лична приятелка на композитора, продуцирал две от плочите й в „Балкантон”. Неостаряващата певица не спести суперлативи по адрес на Поли Генова, като я нарече „precious Поли”.

Видеото на One Lifetime’s Not Enough е заснето на различни локации в столицата. Стайлингът на Поли е дело на Dolce&Gabbana, а една от роклите във финалните кадри на лентата е на дизайнерката Аля Милушева.

Сюжетът на лентата на „Един живот не е достатъчен” не е разказ за поредната любовна история... Това е животът на едно момиче, което се опитва да събере стъклените парченца на своето щастие. И всеки път, изправяйки се срещу света около себе си, борейки се смело, тя почти успява... Но щастието отново се счупва, някой за пореден път го стъпква и заличава. Въпреки болката и студа, главната героиня в лентата не се отказва да търси възможност за оживяване на съкровенните й мечти, фантазии и надежди. Тя има толкова много да даде! Един живот няма да е достатъчен, за да дари цялата си любов на някого.

С течение на времето момичето осъзнава, че нищо не продължава вечно и за да обича истински, за да пътува отвъд съдбата си - тя се нуждае от помощ отгоре... Защото един живот, никога не е достатъчен...

„Това не е моята история. Песента е историята на всички търсещи любов и топлина хора, преминали през болката и разочарованието неведнъж”, споделя талантливата изпълнителка Поли Генова. Неведнъж, но достатъчно да осъзнаят, че животът е като река, а истинската любов е като мост... към вечността! А на финала остават само няколко мига преди светлината, за да разберем дали действително един живот ни е бил достатъчен...

Видеото на „Един живот не е достатъчен” е изключително въздействащо, човешко и  истинско.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |