В новините
 
29.01.2009 18:39   Новината е видяна 4721 пъти
Mmd – Пъблик афеърс консултант на годината за Европа, Близкия Изток и Африка

Mmd, консултантската фирма в областта на корпоративните комуникации, обществените въпроси, и връзките с обществеността, бе посочена за Консултант по обществените въпроси на 2008 година за ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Африка) от The Holmes Report – едно от най-влиятелните независими издания в сферата на връзките с обществеността.

Всяка година Пол Холмс, широко известна фигура в глобалната пъблик рилейшънс индустрия и главен редактор на The Holmes Report, дава оценка на агенциите от сферата. Оценяването се базира на специфични критерии, като в крайна сметка се посочват водещите агенции в няколко категории, мнение за които се получава и чрез анкета сред най-големите корпорации (клиенти на глобалните агенции). За 2008 г. на Mmd е присъдено високото отличие „Най-добра агенция в областта на пъблик афеърс на територията на EMEA”.

Крис Добсън, Главен оперативен директор на Mmd, заяви:
„Всички ние в Mmd сме изключително горди от оказаната ни от Тhe Holmes Report чест. Имаме зад гърба си повече от две десетилетия опит в услуга на множество компании от първите 500 в класацията на сп. „Форчън”, опериращи в Евразия, Централна и Югоизточна Европа. През цялото това време нашият подход, чрез комбиниране на експертен консултантски опит с първокласни специалисти на място на всичките ни 18 пазара, продължава да бъде привлекателно предложение за множество международни инвеститори, дошли в този разнообразен регион. През последните няколко години Mmd се разви като символ на успешно консултиране по пъблик афеърс и връзките с държавните институции в района, който в момента осигурява приблизително половината от бизнеса ни. Най-удовлетворяващият аспект на отредената ни награда е, че тя по много начини е ярко признание за това, че нашите съвети и помощ прибавят дълготрайни бизнес изгоди към базата ни от клиенти – истински измерител на успеха в нашата дейност.”

Освен че определя Mmd за Консултант на годината по пъблик рилейшънс, Тhe Holmes Report специално отбелязва, че компанията има оригинален и новаторски принос при общественото консултиране в сектори като финансовите услуги, тежката индустрия, производството на потребителски стоки и фармацевтичната промишленост.

„В условията на уникални предизвикателства, които предлагат пазарите в преход в Източна Европа, всяка компания се нуждае от възможно най-добрите консултанти. Именно тук идва ролята на Mmd, чиито успехи са я довели до такъв стабилен ръст през последните 12 месеца”, се казва в публикацията The Holmes Report’s PR World.
 
“Пъблик афеърс бизнесът на Mmd в България се разрастна значително през последните 7 години и целият ни екип от консултанти е доволен от приноса си за тази международна награда на компанията.” коментира Жужана Беньо, Управляващ директор на Mmd България.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |