В новините
 
28.01.2009 16:32   Новината е видяна 4370 пъти
Съобщение от Пресцентъра на КНСБ

На 29. януари, 2009 г., вицепрезидентът на КНСБ Валентин Никифоров, екип от експерти на КНСБ и зам.-председателят на СФ „Металици” Ренета Петрова ще бъдат сред работещите в участък „Водоотливна шахта” на рудник „Кремиковци”, където всеки ден застрашително се покачва нивото на водата.

За среща с представителите на КНСБ от 10.00ч. в сградата на административното управление на рудника са поканени всички отговорни и компетентни лица от Министерство на икономиката и енергетиката, ИА Главна инспекция по труда, областната управа, кметството на квартал Кремиковци, които могат да съдействат за незабавното решаване на проблемите, свързани с една евентуална аварийна ситуация с непредвидими последици в района както за работещите, така и за жителите.

Който желае да се присъедини към синдикалната акция за бързо и адекватно предотвратяване на аварийната ситуация - Сборен пункт за тръгване към рудник Кремиковци – паркингът пред централата на КНСБ (пл. Македония 1) – 9.00 ч. на 29. януари, 2009 г.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |