В новините
 
28.01.2009 17:36   Новината е видяна 4694 пъти
Победа АД ще вземе участие на изложението ISM 2009

"Победа" АД ще вземе участие в  Международния панаир за захарни и шоколадови изделия (ISM) в германския град Кьолн – най-голямото световно изложение в този бранш, който ще се състои в периода от 1 до 4 февруари тази година. Компанията е един от деветте български изложители на панаира и участва за четвърти пореден път. Тазгодишното участие ще бъде със собствен дизайнерски щанд, с размер около 50 кв. м.

"Победа" АД ще изложи над 80 продукта в четири продуктови категории – бисквити, кроасани, мини кексове и шоколадови бонбони. Ще бъдат представени и най-новите продукти на компанията, които са на българския пазар от края на 2008 г. – дългоочакваното разширение на серията бисквити "Анелия" – "Анелия Мляко", бонбони "Черноморец" с аромат на кафе и бисквити "Руми".

На миналогодишното издание на панаира са взели участие близо 1700 фирми и е бил посетен от над 34 000 души. Тази година ще вземат участие компании от 67 страни. Акцент ще бъде поставен върху т.нар. "биопродукти".

През изминалата година, "Победа" АД отбеляза над 100 % ръст от продажбите от износ, като засилен интерес се наблюдава както към мини кексовете и кроасаните от серията "Супер Браво", така и към здравословните продукти, предлагани от компанията – бисквитите от серията "Ревю". Безспорен лидер на външните пазари остават бисквити "Закуска".





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |