В новините
 
22.12.2008 16:05   Новината е видяна 4721 пъти
Мария Силвестър става Снежанка на Околовръстното

Гости на „Вечерното шоу на Азис” на 22 декември, понеделник, ще бъдат три красиви дами – Ивайла Бакалова, Силвия Димитрова от Survivor и попфолк певицата Мира.

„Мис България 2001” ще обясни, че откакто не ходи по светски събития не е обект на медийно внимание. „Няма нужда да ме помнят заради една слава, която не е финансово обезпечена” – ще заяви тя пред Василка. Ивайла ще сподели, че е приключила с модния бизнес и че в момента се занимава с недвижими имоти и с интериорен дизайн. ”Мина ми времето да обикалям по подиумите, не ми е мястото там, а вкъщи при дъщеря ми”, ще допълни тя. Оказва се, че една от най-красивите българки не ходела по срещи за огледи, за да не притеснява клиентите с известността си. Макар че цените на имотите падали, кризата не се отразявала на бизнеса й. „Ако направим сделка, печелим пари, ако не – не губим”, довери миската.

Ивайла сподели, че в момента няма приятел, защото все още не е срещнала човека, за когото да бъде единствена. Тя ще обясни, че бащата на детето й е завишил критериите й за мъж. „Като че ли не съм намерила мъжа, който да ме кара да се чувствам спокойна и обгрижвана. Трябва да му имам доверие! Харесвам силни мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат”, заяви Бакалова. „Когато човек е много богат това го прави нещастен, искам човекът до мен да има възможности и да се чуства добре”, категорична е Ивайла.

Втори гост във вечерното шоу по ТВ2 ще бъде Силвия Димитрова от Survivor. В предаването ще стане ясно, че Ивайла и Силвия се познават от дълго време покрай работата на сървайвърката като масажист в софийски хотел. Риалити участничката ще сподели, че на острова жените страдали от липса на менструация поради тежките условия, глада и притеснението. Такива елементарни принадлежности като шампоан, сапун и паста за зъби за тях били истински лукс. Зъбите си миели с пепел, а се епилирали с черупките на мидите. На въпроса на Васко дали е правила секс със Спас на острова, Силвия ще отговори, че двамата заедно единствено са споделяли общо легло поради по-големия им ръст и факта че са били в едно племе. А слуховете, че е имала по-специални отношения с Ваня, тя ще коментира, че двете са се гушкали, за да се стоплят. „Ваня подходи мило към мен, аз също съм ценител на женската красота, тя избра да се гушка до мен и аз не й отказах”, заяви Силвия. „Не съм правила секс с жена, но в живота всичко е възможно, не се знае след време”, довери сървайварката.

Трета в студиото на Василка ще влезе рожденичката Мира. Откритието на Милко Калайджиев ще коментира голата си фотосесия така: „За мен беше важно да покажа нещо, което до този момент не съм показвала. Искаше ми се да покажа, че съм пораснала”, заяви попфолк дивата. На питането на водещия дали Долф Лунгрен е добър любовник, тя ще отрече да е имала интимна връзка с холивудския актьор.

Във „Вечерното шоу на Азис” на 22 декември в рубриката „Токшоу на токчета” Мария Силвестър ще се премени в секси рокля на Снежанка и ще зарадва шофьорите на Околовръстното с красивите си крака.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |