В новините
 
18.12.2008 18:24   Новината е видяна 4205 пъти
Акция: Да изметем боклука

Съобщение от Сдружение за развитие и обществен контрол

Студенти и природозащитници се събират в петък на протестно шествие и митинг. То е в отговор на безотговорността на институциите. Исканията ще бъдат отправени в отделни декларации. 

Инициативната група от студенти и неправителствени организации опитаха във вторник в открита дискусия да опоменат своите проблеми и предложения за промяна на статуквото в студентските градчета. Поради отсъствие на представителите на всички институции във вторник и показното игнориране на събитието ние, студентите, ще отидем пред Народното събрание, за да изкажем нашите искания на висок глас. Множество граждански и неправителствени организации, студентски съвети и браншови съюзи заявиха своята съпричастност и намерение да се включат и протеста. 

Намираме за обидни изказванията на президента на Р. България и кмета на Столична община по повод нашата инициатива и проблемите на студентите. Поставянето на насилието като основна тема за обсъждане цели изместване на фокуса и неглижиране на ситуацията. Истинският проблем е в самите предпоставки за наличие на инциденти, които са налице основно заради самите институции.

С отделна декларация във връзка с промените в Закона за горите ще излезе и Коалиция „За Да Остане Природа в България”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |