В новините
 
10.12.2008 20:05   Новината е видяна 5886 пъти
Учениците в Бургас със забрана да посещават нощни клубове след 20 часа

Заместник – кметът по образование и култура г-жа Йорданка Ананиева изпрати писма до директорите на всички училища на територията на община Бургас. В тях се забранява посещението на сексшопове и консумацията на спиртни напитки от учениците, както и посещението на питейни заведения, дискотеки и интернет клубове след 20.00 часа от 1 септември до 31 май и след 22.00 часа от 1 юни до 31 август.

Поводът за последвалата реакция на заместник – кмета Йорданка Ананиева е приетото /от 17 ноември/ допълнение на Наредбата за опазване на обществения ред на територията на община Бургас и е в синхрон с Националната стратегия за противодействие на престъпността.

В писмото разпратено до бургаските учебни заведения още се напомня, че учениците са длъжни да носят личната си карта, както в училище, така и извън него.

За контрола и координацията на всички институции, следящи за спазване на Наредбата, ще се грижи Комисията по обществен ред и сигурност. За целта към нея ще бъдат сформирани специални групи, които ще извършват проверки на нощните заведения, особено в навечерието на наближаващите Коледни и Новогодишни празници.

Директорите на училищата са длъжни да запознаят всички ученици и техните родители със съдържанието на писмото.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |