В новините
 
01.12.2008 17:10   Новината е видяна 5132 пъти
Форум по предприемачество ще учи студенти как да стартират собствен бизнес

На 3 декември 2008 г. от 11.00 до 17.00 ч. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще се проведе Форум по предприемачество. Той е насочен към студенти трети и четвърти курс на обучение от икономически специалности. Целта му е да насърчи предприемаческото мислене у студентите и да подпомогне бъдещата им реализация, като ги запознае с най-важните моменти при създаването и развиването на собствен бизнес.

Събитието се организира от Майкрософт България, Фондация на бизнеса за образованието и City University с подкрепата на Посолството на САЩ в България и Междууниверситетския център за развитие на кариерата към УНСС.

Домакин на Форума по предприемачество ще бъде ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. Борислав Борисов. Той ще открие форума заедно с генералният директор на Майкрософт България Огнян Киряков и Негово превъзходителство Александър Караянис, заместник-посланик на САЩ в България. Сред лекторите ще бъдат водещи професионалисти с дългогодишен опит от сферата на предприемачеството и бизнес развитието като Ян Мулфайт, Председател на Майкрософт за Европа и Джеймс Колдуел от City University. Те ще споделят със студентите иновативни идеи, опит и успешни практики, които ще увеличат познанията им и шансовете за успех.

Поради големия интерес форума ще се предава на живо в зала Мусала (325) във Факултета по математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски”.

Студенти от цялата страна също ще могат да гледат Форума по предприемачество онлайн на адрес: mms://msdot.net/entrepreneurship.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |