В новините
 
17.11.2008 17:50   Новината е видяна 3979 пъти
Две фирми участват в търговете за GSM честоти

Две търговски дружества са закупили книжа за участие в декемврийските търгове за GSM честоти, показва проверка в регистъра на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС).

Първият кандидат е мобилният оператор "Глобул". Втората фирма, която ще участва в търговете за честоти е "Епсилон констракшън" ЕАД. Справка във фирмения регистър ДАКСИ установи, че предметът й на дейност е "общо строителство на сгради и строителни съоръжения", уточни БГНЕС. Фирмата ще участва и в двата търга - за 30 мегахерца с начална цена от 57 млн. лв. и за 20 мегахерца с начална цена от 38 млн. лв. Фирмата "Епсилон" е собственост на кипърската "ГПГК Сървисис лимитид".

Държавата организира два търга за GSM честоти. Началната тръжна цена на първия е 57 млн. лв., а на втория - 38 млн. лв. Самият търг за честота 2 по 15 мегахерца в диапазона 1800 мегахерца е насрочен за 10 декември от 10 часа.
Условието за провеждането му е двете фирми да докажат опит в телекомуникациите и годишен оборот от 1 млн. лв. за предната година.
Тъй като само един кандидат е закупил книжа за търга за 20 мегахерца, такъв няма да се състои.

Източник: Hicomme

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |