В новините
 
03.11.2008 19:07   Новината е видяна 3998 пъти
Вокалистката на "Молоко" идва за специален концерт у нас

Roisin Murphy идва у нас по повод 400-ния рожден ден на Bushmills с помощта на Cotton Records. Събитието ще е на 6 ноември в столичната зала Универсиада, като вече можете да закупите билети в мрежата на Eventim. Първите 400 билета за терен (правостоящи) ще са на цена от 35 лв., а първите 400 седящи места ще са по 45 лв.

Заради уникалния й стил и типично ирландското излъчване Bushmills са избрали Ройшийн Мърфи да постави черешката на празничната торта по случай 4-вековния юбилей на най-старото уиски в света.

Ройшийн Мърфи пристига в България със собствено оборудване и 15 души екип. Певицата, която след разпадането на "Молоко" през 2003 г. започва солова кариера, обещава грандиозен концерт с много специални ефекти и осветление.

Мърфи има зад гърба си два самостоятелни студийни албума. Първият, "Ruby Blue" излиза през юни 2005 г. Едноименната песен от него е включена в саундтрака на сериала "Анатомията на Грей".
Вторият й албум, "Overpowered", излиза през октомври 2007 г. и вече има два успешни сингъла - "You Know Me Better" и "Movie Star".
Музикални критици сравняват Ройшийн Мърфи с кралицата на попа Мадона, австралийската дива Кайли Миноуг и Гуен Стефани, която наскоро стана майка за втори път. На тези коментари певицата отговаря, че да си жена не е жанр и оставя сравненията настрана.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |