В новините
 
03.11.2008 17:30   Новината е видяна 5091 пъти
3 български и 2 италиански фирми с приз за успешен бизнес

3 български и 2 италиански фирми получиха награди за успешен бизнес при откриването на Италианския фестивал на красотата в Международен панаир Пловдив. Неговото 12-о издание бе открито от доня Маргарита Гомес Асебо, съпруга на Симеон Сакскобурготски, която преряза лентата.  Символично излетяха ято гълъби – посланици на красотата по света.  Форумът се провежда от 30 октомври до 2 ноември с участието на 107 компании от 13 държави.

Опитах да завладея България чрез красотата с много професионализъм  и работа, заяви Гаетано Кристиано, собственик на компанията “Christian of Roma Group”, която организира фестивала. Той е и президент на „Италиано–българска фондация - Пловдив”, която тази година награждава  5 дружества  за постижения в икономиката и социалната дейност в региона.

Българските фирми, носители на наградата за успешен бизнес, са  „Роза Импекс” ООД, „Филкаб” АД, „Язов” ООД, а  италианските -  „CastFutura BG” ЕООД и „CAP ARREGHINI” ЕООД.  Гаетано Кристиано връчи на българските бизнесмени дипломи и ръчно изрисувани керамични плакети с емблемата на Пловдив, а отличията за италианските фирми поднесе доня Маргарита. Наградените са избрани след  съвместно проучване на  Община Пловдив, Търговско-промишлената камара и почетния консул на Италия под тепетата Пиетро Гия .

“Италианският фестивал е вече сред най-престижните и модерни форуми в България. Духът на Италия, усетът за елегантност ще бъдат усетени тези дни в панаира. Ще бъдат показани не само актуалните тенденции, а и стилът на живот, зад който се крие цяла индустрия”,  отбеляза в приветствието си  Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив. Той пожела много аплодисменти за участниците и разширяване на контактите между българските и италианските инвеститори.

Участниците в изложението  представят  богата гама аксесоари, обзавеждане и продукти за фризьорството, козметиката, грима, парфюмерията, както и специализирани издания. Модни стилисти и елитни фризьори от Италия, Гърция и България ще презентират авангардни техники и продукти за разкрасяване в палата 2 на панаирния комплекс. На подиума ще дефилират и  колекции на млади български моделиери.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |