В новините
 
03.11.2008 16:15   Новината е видяна 3907 пъти
Откриват първия мол в Стара Загора

Първият мол в Стара Загора - Парк мол (Park Mall), открива Александра груп, съобщи собственикът на компанията Стефан Минчев. Дружеството, известно като лидер на българския филмов и кинопазар, прави успоредно с това и инвестиции в недвижими имоти. Вложението в Парк мол възлиза на 25 млн. EUR, като финансирането е осигурено от УниКредит Булбанк.  Парк мол е разположен на бул. Никола Петков, в близост до главния път за Бургас. Плановете са с непосредствената си близост до хипермаркетите Технополис и Мосю Бриколаж той да е завършващото звено в концепцията за първи търговски парк в града.

Това е първият модерен търговски комплекс в региона, създаден съгласно най-добрите международни практики. Чрез Park Mall Стара Загора, в региона стъпват водещи български и международни марки, които ще допринесат за развитието на модерна среда за пазаруване и развлечение за жителите и гостите на града.

Източник: Пари





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |