В новините
 
30.10.2008 15:48   Новината е видяна 4398 пъти
Екзотични растения на "Цветна есен" в панаира

Екзотични растения и композиции показват италиански фирми на изложбата "Цветна есен". Нейното 11-о издание се провежда от 29.10. до 2.11. в палата 4 на Международен панаир Пловдив.  Производители и търговци предлагат цветя, семена, луковици, овошки, торове, препарати, аксесоари и градинско оборудване.

"Вашият бизнес е малък по мащаби, но особено значим за хиляди хора, които обичат красотата и искат природата да влезе в техния дом и офис", каза в обръщението си към изложителите главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов, който откри проявата. "Изложбата се утвърди като традиционно средище  на специалистите и любителите на цветята, на атрактивния екстериорен дизайн и оригинални ландшафтни решения. Тя е сред събитията, които са станали любими на пловдивчани."

Наред с традиционните рози, лалета, теменужки и други български видове цветя, в палата 4 и откритата площ пред нея се предлагат и екзотични растения като орхидеи, бамбук, разсад за киви, миниатюрни лимонови дръвчета, арония, райски ябълки.  Тук любителите градинари не само могат да обогатят своята домашна колекция, но и да получат съвети за отглеждането на цветя.  Студио "Даел" показва атрактивни ландшафтни решения за оформяне на дворове и пространства пред сгради, оригинални настилки и други елементи от дизайна на озеленяването.

Торове и различни видове почва, керамични саксии с артистична украса, аксесоари за аранжиране на цветни композиции също са сред експонатите на "Цветна есен 2008". Тя провокира и много идеи за декорация на дома и офиса.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |