В новините
 
21.10.2008 07:38   Новината е видяна 4775 пъти
Несебър получи още 400 хиляди лева от общината

Общинският съвет в Несебър гласува още 400 хиляди лева за издръжката на Общинския футболен клуб Несебър, след като от началото на календарната година в бюджета на клуба са постъпили 700 хиляди лева от общината. Футболният отбор е лицето на спорта в старинния курортен град.
Както е известно,Община Несебър издържа по-голямата част от спортните клубове, които функционират на територията й. Отборът на Черноморски спортист (Обзор), който се състезава в регионалната футболна група, получи 15 хиляди лева, колкото взе и отборът на село Равда. 7500 лева получава отборът на Свети Влас/Слънчев бряг, който също рита в А регионалната група. При бюджет от по 80 000 лв, вече изхарчени, съветниците гласуваха допълнителни средства и за Яхт и сърф клуб Несебър- 30 000, за ОМК Несебър"200- 40 хиляди лева и същата сума за колоездачен клуб Несебър.
Новоучреденият клуб по бойни спортове Воини от Свети Влас получава 30 хиляди лева за оборудване и екипировка. По 10 хиляди лева ще влязат в касите на Спортен клуб Екслузив и Мотоклуб Олзор. При бюджет от 25 000, спортен клуб Бушидо получи още 15 000. Отборите по водна топка и ретроавтомобили също получиха минимални средства за своите дейности.
Автор: ЧФ




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |