В новините
 
29.09.2008 11:37   Новината е видяна 3714 пъти
ЕвроОдит Би Екс и Софийската търговско-промишлена камара учредяват Международна журналистическа награда

Специализирано одиторско предприятие ЕвроОдит Би Екс и Софийската търговско-промишлена камара учредяват Международна журналистическа награда “Робърт Монтгомъри”. Призът ще се присъжда за най-добро отразяване на тематиката, свързана с независимия финансов одит.

Официалното обявяване на  наградата и условията, свързани с нея ще стане на 1 октомври 2008 г. на ул. "Г.С. Раковски" 42, от 17.00 ч.

На събитието ще присъстват политици, дипломати, ръководители на агенции и организации, свързани с дейността по Европейските фондове и техния контрол, представители на публичния сектор в областта на независимият финансов одит, журналисти - представители на специализирани национални медии, както и наши клиенти и партньори.

„Бихме искали да насочим интересът на журналистите към тематиката свързана с независимия финансов одит, защото одита в значителна степен съдейства за прозрачност в дейността на публичния и частния сектор, чрез одит на европейските фондове и оперативните програми се гарантират интересите на ЕС и държавата. Съзнаваме, че сега професионалната общност на одиторите не е достатъчно добре позната в обществото. Ние се стремим това да се промени”, каза г-жа Джалъзова, управляващ съдружник в „ЕвроОдит Би Екс” по повод на учредяването на наградата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |