В новините
 
24.09.2008 08:11   Новината е видяна 3849 пъти
Усилено се работи по разследването на побоя над журналиста Огнян Стефанов

МВР призовава всички, които могат да помогнат за разкриването на нападателите, да се обадят на телефон 166
Криминалистите от столичното Четвърто РУ на МВР в момента разпитват персонала на ресторант “Кипарисите”, които снощи са били на смяна около 22.50 часа, когато пред заведението е бил нападнат и пребит главният редактор на интернет-сайта “Frog news” Огнян Стефанов. Съпругата и синът на пострадалия журналист също сътрудничат на разследването. По думите им от няколко дни Огнян Стефанов е бил обезпокоен за сигурността си и това може да е имало връзка с работата му.
Разследването не разполага със свидетелски показания, които да потвърждават тиражираната в медиите информация, че нападателите са спрели Стефанов, попитали са го за името му и са се представили като полицаи. В близост до мястото на нападението няма охранителни камери, от които да бъде иззет запис. Затова органите на МВР се обръщат към всички граждани, които имат информация за инцидента и могат да помогнат на разследването, да позвънят на тел. 166 или в най-близкото полицейско управление. Анонимността им е гарантирана.

Припомняме, че вчера около 22.50 часа на бул.”Петко Каравелов” 38 в столицата, пред ресторант “Кипарисите” в безпомощно състояние е намерен Огнян Стефанов /54г./ - главен редактор на електронното издание “Frog news”. На излизане от заведението по пътя към автомобила му, той бил нападнат от четири неизвестни лица, облечени с тъмни дрехи и шапки.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |