В новините
 
15.08.2008 12:53   Новината е видяна 7990 пъти
Havana Club представя El Culto A La Vida - за първи път в България група NU HAVANA – КУБА

От 19 до 23 август 2008 година за първи път в България ще гостува кубинската група NU HAVANA за участие в клубни партита по морето. Групата идва благодарение на подкрепата на Перно Рикар България, вносител на ром “Havana Club”. Nu Havana е музикална формация от артисти, избрани от Министреството на културата на Куба. Групата се състои от 5 човека – Жанет Трило (Mr. Janet Trillo) - перкусии, Алексей Куесада (Mr. Alexey Quesada) - тромпет, водещият Освади Деспани  (Mr. Osvady Despaigne),  танцьорките Алделис Пъблес (Ms. Aldelys Publes) и Нархара Фуентес (Ms. Narjara Fuentes). Стилът на групата е компилация между традиционните латински ритми soul, bossa, latin и модерното звучене на световната денс музика. „Nu” в името на групата е израз на миксирането на автентичен кубински стил със съвременна западна музика.
Групата NU HAVANA показва на живо уникална емоция в духа на кубинската душевност, начин на живот и музика. В представленията се усеща неустоимият кубински култ към живота. Чрез музика и танц кубинците изразяват сърцето на кубинската култура.


Календар на участията на група NU HAVANA
 
19 август 2008 година - 22:30 Mojito, 24:00 Кult - Созопол;
20 август 2008 година - 22:30 Swinging Beach, 23:30 Friends Beach, Лозенец;
21 август 2008 година - 16:00, 23:30 Bedroom Beach, Слънчев бряг;
22 август 2008 година - 19:30 сцена Havaneira Passion, крайбрежна алея, гр. Варна;
23 август 2008 година - 15:30 A-Lounge, 23:00 Copacabana, гр. Варна;

Ромът “Havana Club” е единственият известен в цял свят истински кубински ром.
Името на рома било избрано така, че символично да обединява два свята: традиционните кубински корени и неповторимостта на Хавана с нощния живот, който се асоциира с интернационалната дума “клуб”.
В продуктовата гама на “Havana Club” влизат:

Havana Club Añejo Blanco –отлежал бял кубински ром и най-младият член на семейството на Havana Club. Този ром е отлична съставка за традиционни кубински коктейли като Mojito и Havanissima.

Havana Club Añejo Especial –отлежал ром с интензивни аромати, отлична съставка за направата на прочутия кубински коктейл Cuba Libre. 

Havana Club Añejo 7 Años – тази изключителна напитка притежава тъмен тютюневокафяв цвят, който е резултат от смесването на няколко партиди стари ромове, всеки от които е отлежавал минимум 7 години.  


За Pernod Ricard 

Перно Рикар е основана през 1975 година чрез сливането на две френски компании за алкохол – Pernod и Ricard. Впоследствие се разширява с придобиване на дестилерии в цяла Европа, САЩ, Австралия. В началото на 90-те Перно Рикар подписва глобален договор с Куба за развиване на марката Havana Club в световен мащаб, а по-късно придобива дистилерии за джин (Beefeater), уиски (Ballantine’s, Chivas Regal) и висококачествено вино в Испания и Новия Свят. През 2001 компанията закупува водка Wyborowa в Полша.
Френският холдинг произвежда 11 от най-търсените алкохолни напитки в света, и е най-голямата компания за вино и спиртни напитки в Европа и Азия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |