В новините
 
30.07.2008 22:26   Новината е видяна 4177 пъти
Пътник № 1 000 000 на летище Бургас е шампион по стрелба

С полет №793 на авиокомпания Germanwings, в 23:15 снощи излетя за Кьолн милионният пътник на летище Бургас. Петдесет и осем годишният германец Хайнрих Хеезе е неколкократен републикански шампион на Германия по спортна стрелба – трап. В далечната 1987 година, дори е успял да се класира за Олимпиада. Стрелбата му е останала като хоби. Приятелката му, Гергана от Бургас, е причината, поради която години наред той лети всеки месец до България.
На въпроса, какво е мнението му за летище Бургас, той отговори, че е 100% летище, с много мил персонал. Честото летене го е водило и по други летища, където се е случвало да има закъснения и други неудобни ситуации, които до момента не е преживявал на бургаския аеропорт. По професия, Хайнрих е собственик на транспортна фирма в Германия, която управлява в продължение на близо 40 години.
За шеста поредна година през летище Бургас преминава милионния пътник. Тази година той бе посрещнат (от Петър Василев, Оперативен директор на летището) с часове по-рано от миналата година. Пиковата седмица с най-много полети за тази година е от 21 до 27 юли с 929 полета. През 2007 г. между 16-ти и 22-ри юли е имало 912 полета. За и от летище Бургас за столицата са пътували 90% повече пътници от 2007 г.
Пълният текст: http://factor-bs.com/news-4225.html




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |