В новините
 
25.06.2008 14:22   Новината е видяна 6091 пъти
SDS “The Center” е сред най-големите в световните хип-хоп танци

Седмият шампионат на планетата в Бремен е поредната крачка напред за танцовата школа на Георги Енчев (Goosh).
 

Петте дни от единадесети до петнадесети Юни се оказаха невероятно сполучливи за абсолютните шампиони на България и затвърдиха мястото на страната ни в света на хип-хоп танците. Постоянството и нестандартните хореографски идеи в комбинация с перфектно изпълнение класираха един от българските отбори във финалната седмица в най-престижната категория, а именно тази за групово изпълнение. Парадоксът тук е, че отборът “Dem idols” от столицата е единственият, който някога се е класирал за финал с толкова малка
група, само девет човека. Разбира се, това не предполага по-лесно изпълнение.             Танцовите елементи изпълнени от “Dem idols” бяха непрестанно аплодирани от публиката поради високото ниво на сложност и синхрона показан от нашите състезатели. 


Само по себе си класирането на българите редом до световни сили като Англия, Германия и Франция говори за високото ново, на което тренират и се състезават “The Center”.


Ако искате да станете част от тренировките на първото училище по уличен танц в България можете да намерите подробна информация на сайта на училището http://www.csdance.net/bg/, който е победител в категорията за отдих на международния фестивал “Златна палма” в Албена завършил в началото на този месец.  
 

Танцът, с който най-успешната българска танцувална група зае престижното седмо място на световното първенство, снощи стана достояние и на широката зрителска аудитория посредством “Шоуто на Слави” по БТВ. Където стана ясно, че за българкия уличен танц има светло бъдеще.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |