В новините
 
23.06.2008 14:16   Новината е видяна 6298 пъти
Ann-G се вихри с морски гларуси

И тази година поредното модно шоу в курорта Албена не мина без яркото представяне на фитнес иконата Анн-Джи, съобщават от агенцията за публични комуникации ПРоФайл.

Освен в обичайната си роля като изпълнител  Анн Джи се изяви  и като водещ и модел , дефилирайки по бански на организираните около един от екзотичните  басейни в курорта ревюта. Манекените от агенциите останаха доста впечатлени от изваяното тяло на поп изпълнителката, която преди две години грабна титлата Мис Фитнес България и не я оставяха сама нито за минутка. Компания и правиха едни от най-красивите мъже в страната ни, като Диан Христов придобил популярност от клипа на Емил Димитров – „Моя страна”. Манекените дори се появиха  на сцената, съвсем ненадейно да я изненадат по време на нейното изпълнение на един от най-големите и хитове „Може би”. Голи до кръста сексапилните и изкусителни момчета заобиколиха с кръшни танци изненаданата Анн-Джи и нейната балеринка Ася. Опровергавайки пуснатият на скоро от лъжлив източник слух, че певицата и нейната танциорка обичали да се осамотяват, младите момичета купонясваха до 7 сутринта по дискотеките, обкръжени от изцяло мъжка компания. Идеята им обаче, за нощно къпане не могла да се осъществи, поради все още ниските температури на морската вода по северното ни черноморие,  те си обещали да го организират месец по-късно, отново в същата компания допълват от агенция   ПРоФайл.

Следващите морски спирки на изпълнителката ще бъдат Св.Влас – яхтеното пристанище на братя Диневи, където Анн Джи ще връчи ключовете на лоялен клиент спечелил яхта. Веднага след това плажа на Какао бийч  в Слънчев бряг ще бъде запазена вип зона за скандалната попизпълнителка.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |