В новините
 
17.06.2008 05:15   Новината е видяна 6311 пъти
Дентапрайм е първата дентална клиника в България, сертифицирана по ISO 9001

Швейцарската дентална клиника за имплантология и естетична дентална медицина, асоцииран член на БХРА, отбеляза втората годишнина от откриването си в кк „Св. Константин и Елена”

На 13 юни т.г. първата дентална клиника в България – „Дентапрайм”, асоцииран член на БХРА, отбеляза втората годишнина от откриването си в кк „Св. Константин и Елена” – Варна. На пресконференцията в клиниката с участието на представители на екипа на клиниката, експерти, журналисти, присъства председателят на БХРА – Благой Рагин. Той поздрави екипа на клиниката и пожела още нови инвестиции в денталния туризъм у нас.

През юни 2006 г., в кк „Св. Константин и Елена” край Варна беше открита първата швейцарска дентална клиника за имплантология и естетична дентална медицина „Дентапрайм”, в която до днес са инвестирани 5.6 млн. евро. Това е единствената дентална клиника у нас с германска сертификация по качество извън Германия и Швейцария. Стоматологичното оборудване включва последен клас на високите технологии на лидера на германския пазар KaVo; система за имплантации на швейцарските производители Straumann и Nobel Biocare; 3D-компютърен томограф и навигационна система, улесняваща процедурата по поставяне на имплантата.

пълният текст:
http://www.bhra-bg.org/index.php?dejstvie=novina&id_novina=722





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |