В новините
 
14.06.2008 05:55   Новината е видяна 4178 пъти
Приморско - международен детско-юношески и младежки турнир по волейбол

На 11 юни 2008, в гр.Приморско беше даден старта на традиционният международен детско-юношески и младежки турнир по волейбол за купа „БГ ВОЛЕЙ”. Първата среща в днешният ден беше между отбора на „Ропотамо” – Приморско и отбора от Босна и Херцеговина „Gradacac“. С победата от този мач се поздравиха гостите от „Gradacac“, но момичетата на старши треньора Пеньо Пенев от гр.Приморско се представиха достойно и на ниво. Следващата среща на „Ропотамо” ще бъде на 13.06 срещу волейболистките от Черна гора.
Турнира се организира от Асоциация за физическо възпитание, спорт, танци и рекреация (АФВСТАР) със подкрепата и съдействието на община Приморско, Държавната агенция за младежта и спорта, Българска федерация по волейбол, катедра „Теория и методика на физическото възпитание” в ЮЗУ „Н. Рилски” – Благоевград. Спонсор на купа „БГ ВОЛЕЙ” е минерална вода „ТорнСпринг”.
В турнира досега са участвали отбори от България, Полша, Румъния, Израел, а тази година дебют правят и отбори от Черна гора и Босна и Херцеговина. „БГ ВОЛЕЙ” е част от поредицата турнири, организирани от АФВСТАР и партньорите им. Следват традиционен международен детско-юношески и младежки турнир по футбол за купа „ПРИМОРСКО” (17.06-23.06/23.06-29.06) и традиционен международен детско-юношески и младежки турнир по баскетбол за купа „КИТЕН” (27.08-02.09).




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |